Suomi | Svenska | English

Valmiina tilaamaan?

Toimitamme tapetteja ja tarvikkeita koko Suomeen ja usein myös muihin maihin. Olemme toimittaneet tapettejamme Uudesta-Seelannista ja Japanista lähtien aina Kaliforniaan saakka. Lähetämme myös malleistamme muutaman mallipalan, jotta näette miltä tapetti näyttää oikeassa ympäristössä.

Tarjouspyyntö

Jos haluatte tilata näiltä sivuilta löytämänne tai muun valikoimiemme tapetin, tapahtuu se helpoimmin puhelimitse numerosta 09-76 76 58 (ulkomailta +3589767658). Voitte tehdä tarjouspyynnön verkossa tai sähköpostilla (palvelu@tapettitalo.fi).

Tarkemmin tilaamisesta tilausehdoissa ja hinnoista Hinnastossa.

Siirry tarjouspyyntöön

Toimitustavat

Lähettäessämme tapetit voitte maksaa tilauksenne ennakkoon pankkisiirtona tai luottokortilla (myös online-maksuna).

Kotimaassa lähetämme tapetit joko postitse. Ulkomaille lähetettävistä tapeteista joudumme pyytämään ennakkomaksun, jonka voitte suorittaa pankkisiirrolla tai luottokortilla. Toimitamme tapetit postitse tai erikseen sovitulla tavalla. Lähetyskuluina perimme tapettien hinnan lisäksi lähetyksen painon mukaan määräytyvän toimitusmaksun.

Maksu

Noutaessanne tapetit Tapettitalolta voitte maksaa noutaessanne. Hyväksymme myös ennakkomaksun pankkisiirtona tai maksun pankki- tai luottokortilla (paikanpäällä tai online-maksuna). Lähetyskuluina perimme tapettien hinnan lisäksi vain posti- tai bussirahtimaksun.

Siirry maksamaan
Tapettitalo | 09-76 76 58 | Fleminginkatu 4, 00530 Helsinki(c) Tapettitalo Oy